Home / Voorwaarden verkoop showroommodellen

Voorwaarden verkoop showroommodellen

  • Goederen worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden.
  • Alle prijzen zijn 
    • incl. BTW voor afhaling bij DIETO
    • excl BTW voor levering door DIETO
  • OP = OP
Ontdek alvast een selectie van onze speciale outlet aanbiedingen!

Ontdek alvast een selectie van onze speciale outlet aanbiedingen!

Niet alle goederen die te koop worden aangeboden staan hier vermeld. 

De lijst wordt aangepast naar aanloop van de stockverkoop.

Het volledige aanbod zal op deze 4 dagen te bezichtigen zijn.

Waarom outlet meubilair kopen?

Het outlet meubilair van Dieto is meubilair dat tegen een lagere prijs wordt verkocht dan de normale prijs. Ons outlet meubilair staat hier opgesomd om een van volgende redenen, zoals het opruimen van onze oude voorraden, vroegere showroommodellen, het verkopen van licht beschadigde of geretourneerde producten, of het promoten van nieuwe collecties. Outlet meubilair kan interessant zijn voor mensen die op zoek zijn naar kwalitatieve en design meubels voor een voordelige prijs. Outlet meubilair kan ook een duurzame keuze zijn, omdat het hergebruik van meubilair afval en CO2-uitstoot vermindert.

Deze pagina biedt een ruim assortiment aan outlet meubilair voor verschillende ruimtes en stijlen, zoals kantoren, vergaderruimtes en tuinen. Je kunt outlet meubilair kopen van bekende merken als Pedrali, Vinco, Artifort, Lande, Magis, Mobitec, Wiesner Hager, Zeitraum, Sokoa, Arper en nog veel meer. 

Als je op zoek bent naar een nieuwe inrichting voor je huis of kantoor, dan kan outlet meubilair een goede optie zijn om geld te besparen en tegelijkertijd te genieten van mooie en comfortabele meubels. Outlet meubilair is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.


Dit overzicht wordt voortdurend aangepast met nieuwe modellen, dus kijk hier geregeld voor nieuwe buitenkansen!