Home / Hoe kies je het juiste kantoormeubilair?

Hoe kies je het juiste kantoormeubilair?

Het kiezen van het juiste kantoormeubilair is belangrijk voor de productiviteit, het comfort en het welzijn van je medewerkers. We sommen hier een aantal aspecten op waar je op moet letten bij de aanschaf van kantoormeubilair

Hoe kies ik het juiste kantoormeubilair?

Hoe kies ik het juiste kantoormeubilair?

  • Comfort: Zorg voor ergonomisch meubilair dat kwalitatief, verstelbaar en comfortabel is en dat ze aangepast kunnen worden aan de individuele behoeften van je medewerkers. Investeer in goede bureaustoelen en verstelbare bureaus die een gezonde zithouding bevorderen.
  • Functionaliteit: Zorg ervoor dat de meubelen praktisch zijn en dat ze bijdragen aan een efficiënte werkomgeving. Bij een flexwerkplek adviseren wij minder opbergmogelijkheden te voorzien en eerder te investeren in meubilair dat gereedschapsloos aan te passen is. Ook juiste elektrificatie is een grote meerwaarde.
  • Design: Het is fijn dat de meubelen aansluiten bij de huisstijl en het DNA van je bedrijf en dat ze een professionele en aangename uitstraling hebben. Kies voor een rustig kleurenpalet en een harmonieus geheel. Steek liever kleur in accessoires omdat deze naar verloop van tijd makkelijker kunnen vervangen worden.
  • Duurzaamheid: Duurzaam meubilair is ook investeren in kwaliteit waardoor deze een lange levensduur heeft en dus milieuvriendelijk is. Kies voor meubilair met een FSC keurmerk en / of meubilair dat kan gerecycleerd worden of dat lokaal geproduceerd wordt.
  • Prijs: Een vooraf bepaald budget durven uitspreken zorgt ervoor dat naartoe kan gewerkt worden. Dit maakt de product selectie een stuk intuïtiever en realistischer en voorkomt ontgoochelingen omwille van verwachtingen die niet volledig correct konden ingeschat worden.


Wil je hulp bij de inrichting van jouw kantoor of bij de selectie van aangepast meubilair?

Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

contacteer ons